2 / 5

DHL Romania

Furnizorul de servicii de curierat DHL Romania a avut in perioada de iarna cheltuielile operationale mai mari cu circa 10-20%, din cauza conditiilor grele meteorologice si a drumurilor impracticabile

“In primele doua saptamani ale lunii februarie am observat o usoara scadere a volumelor transportate pe seama conditiilor meteorologice dificile. Au existat cazuri de masini din flota DHL care au ramas blocate in trafic sau care din cauza drumurilor inchise s-au aflat in imposibilitatea de a livra sau prelua coletele. Consumul de carburant a crescut semnificativ in aceasta perioada”, a precizat Gian Sharp, managing director DHL Romania.

Anul 2012 a inceput in mod pozitiv, cu o crestere a volumelor transportate in luna ianuarie comparativ cu aceeasi luna a 2011.

“Din punct de vedere operational, a fost cea mai grea iarna din ultimii 10 ani, afectand activitatea intregii piete de curierat si implicit activitatea tuturor clientilor. Angajatii implicati in circuitul operational au fost solicitati in afara orelor lor standard de program, din cauza intemperiilor si a conditiilor meteo si rutiere dificile, iar DHL are implementata o politica motivationala pentru angajatii sai, precum si un programul de beneficii si compensatii”, a mai spus Sharp.

Compania germana DHL, detinuta de Deutsche Post DHL, are in Romania peste 450 de angajati si o retea proprie de 25 centre de expedieri si centre operationale in 23 de orase.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri