4 / 5

PostMaster

Serviciile postale au fost afectate in zilele de zapada, insa mai putin decat cele de curierat.

“Am fost mai putin afectati decat segmentul de curierat, pentru ca livrarile postale presupun ca regula o perioada de distributie mai mare decat cea a curierilor. In acelasi timp, faptul ca livrarile se realizeaza prin postasi ne-a permis sa avem un usor avantaj si sa putem patrunde pe strazile care in mod normal au fost greu accesibile auto. La fel ca si ceilalti operatori care utilizeaza postasi, ne-am confruntat cu inconveniente in livrare, respectiv cu prelungirea duratei de distributie. Un alt neajuns il reprezinta livrarile intarziate de la tipografii care nu au putut fi transportate in ritmul uzual”, a precizat Mihai Preotescu, managing partner PostMaster.

PostMaster este o companie care asigura servicii postale, distributie neadresata (pliante, cataloage, etc.) in cutiile postale, instrumente de geomarketing si management de baza de date.

Firma are 45 de birouri locale, 180 de angajati full time si peste 1.700 distribuitori angajati part time.

PostMaster, companie romaneasca la care Austrian Post detine 26%, este numarul 1 in piata de servicii postale liberalizate, in afara monopolului Companiei Nationale Posta Romana.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri