4 / 14

Florina Vizinteanu, BCR Viata: A construi companii face parte din viata mea

Florina Vizinteanu, in varsta de 48 de ani, este director general in cadrul companiei BCR Asigurari de Viata. A fost unul dintre primii 5 angajati ai acestei companii, lansata in decembrie 2005, iar in acest moment, ca director general coordoneaza activitatea a peste 115 angajati si o retea de 800 agenti in intreaga tara.

Prima sa experienta pe piata fortei de munca a fost in perioada septembrie 1987 - ianuarie 1990 cand a lucrat ca economist stagiar, la Fabrica de Confectii din Calarasi. "Ca orice stagiar, am lucrat in mai toate zonele legate de activitati care puteau sa fie desfasurate de o posesoare a unei diplome de economist cu specializarea comert", explica Florina Vizinteanu. Desi a ales o cariera de economist, seful BCR Viata povesteste ca in tinerete si-a dorit totusi sa studieze istoria, artele plastice sau arhitectura.

"Cariera mea este strans legata de industria asigurarilor de viata. Am pornit de la sef serviciu marketing, in 1994, ajungand in 1998 director general. Din postura de director general, am dezvoltat din green-field, intr-o perioada de pionierat a industriei, compania Omniasig Asigurari de Viata. Incepand cu 2005 am dezvoltat, tot din green-field, BCR Asigurari de Viata. Pentru mine, a construi companii face parte din viata mea", spune Florina Vizinteanu.

Slide realizat de Marius Alexandru Stanciu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri