4 / 7

Nemtii de la OBI pleaca din Romania – august 2014

Un anunt neasteptat a venit din partea retailerului german OBI, care, dupa zvonuri legate un posibil exist de pe piata locala s-a si materializat.


In primavara anului WALL-STREET.RO a scris in exclusivitate despre exitul OBI din Romania. Angajatii companiei germane au primit o instiintare in cursul lunii mai potrivit careia de la 1 septembrie retailerul de bricolaj OBI va inchide magazinele, iar o parte dintre acestea vor fi inchiriate de catre un alt retailer.


Potrivit informatiilor obtinute de catre WALL-STREET.RO, cinci din cele sapte locatii in care OBI era chirias au fost ocupate de catre retailerul grec de jucarii Jumbo. “Magazinele OBI din Theodor Pallady si OBI din Sibiu vor ramane singurele neocupate de la inceputul acestei toamne, in rest toate vor fi inchiriate de catre Jumbo (…) La aflarea vestii ca vor ramane fara slujbe, multi angajati au izbucnit in plans. (…) Totusi, angajatii OBI vor beneficia de salarii compensatorii”, au declarat surse apropiate situatiei.


Pe parcursul verii, retailerul de bricolaj a demarat un program de reduceri in vederea lichidarii stocului de produse, care, din pacate si-a lasat inca o data o amprenta neplacuta, sute de romani imbrancindu-se si creand agitatie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri