3 / 11

Elena Pap, Up Romania: In contextul economic de acum trebuie sa anticipam schimbarile

"Cand m-am angajat, inainte de Revolutie, era un singur calculator la un departament cu 10 persoane. Am evoluat mult ca societate si schimbarile pe care le vad in ultimul timp sunt tot mai dinamice. Acum trebuie sa anticipam schimbarile", descrie Elena Pap, directorul general al Up Romania contextul economic de astazi.
Elena Pap conduce Up Romania (fosta Cheque Dejeuner) de 10 ani si este singurul director roman printre companiile de tichete de masa din tara noastra. Asadar, pot sa spun ca in fata mea o am pe "doamna tichetelor de masa", un om nascut pentru cifre care a renuntat la confortul si la evolutia profesionala dintr-o companie romaneasca pentru a incepe de la zero in stil frantuzesc.

Inainte sa ajunga la Up Romania (fosta Cheque Dejeuner) in 2002, ca director financiar, Elena Pap a lucrat la o companie de consultanta financiara, unde a fost seful departamentului de contabilitate. "In momentul in care a aparut aceasta provocare de a ma alatura unei companii internationale a fost un declic. Si atunci m-am intrebat daca sa parasesc acel confort si acea evolutie profesionala pentru ca muncisem. Era un confort psihic pentru ca deja imi castigasem pozitia. Eram vazuta ca un lider in departamentul meu", povesteste Elena Pap despre alegerea facuta in urma cu 13 ani.

I s-a parut o provocare sa se alature unei echipe cu 5 oameni, intr-un apartament inchiriat si sa o ia de la zero pe o piata mica, caci tichetele de masa abia cunosteau Romania. "Chiar daca cifrele si imaginea erau frumoase la nivel international, m-am gandit: imi asum riscul, intru in aceasta aventura sau nu? Feelingul mi-a spus ca da, trebuie sa incerc pentru ca nu ai de multe ori sansa in viata sa incepi ceva de la zero, sa fii tu acolo si sa construiesti o companie", spune Elena Pap.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri