4 / 11

Cristina Savuica, Lugera: Cred ca sunt un vanzator innascut

Cristina Savuica a deschis in 2001 prima reprezentanta Lugera ca si country manager, devenind ulterior managing partner in cadrul aceleiasi companii. In 2009, a preluat conducerea subsidiarei Lugera & Makler Cehia, fiind numita managing partner Romania & Cehia.


Spune raspicat ca nu ii pare rau ca si-a inceput cariera in Romania si stie sigur ca niciun alt domeniu nu i s-ar fi potrivit mai bine. “Eu am locuit in Slovacia si nu imi gaseam locul, pentru ca fiind sotie de diplomat nu aveam voie sa lucrez si am desfasurat activitati voluntare, fie la reviste, fie la ONG-uri, in incercarea de a-mi ocupa timpul. Si da, mi-am dorit sa ma intorc in Romania si nu am regretat niciodata aceasta alegere. Eu iubesc vanzarile, cred ca sunt vanzator innascut, iubesc partea de customer service, iar partea de interactiune cu clientii este preferata mea. Nu m-am gandit niciodata sa fac altceva, m-am gandit insa sa schimb ceva, nu neaparat in firma, ci in mediul in care traim. Iubesc ceea ce fac, imi iubesc echipa. Problema este cum interactionez cu mediul, cu ITM-ul, cu Garda Financiara”, spune aceasta.


Savuica recunoste ca a fost un moment in viata sa cand s-ar fi orientat catre medicina, insa cateva ore de practica au convins-o sa se reorienteze. “Eram convinsa sa dau la medicina, dar nu am putut. Am asistat o data la o amputare de picior si am vazut cum i se vorbea omului acela care urla de durere. Nu as putea sa lucrez intr-un astfel de mediu. Recunosc insa ca sunt si medici extraordinari in Romania”, a adaugat aceasta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri