3 / 6

Franciza Leonidas România

Leonidas a fost prima ciocolaterie premium deschisă în România, în urmă cu mai bine de două decenii, dar acum orice își poate deschide în franciză un astfel de magazin.


”Multora nu le vine să creadă când le spun că franciza Leonidas e gratis, nu există taxă de intrare. Nu se percepe niciun comision pe vânzări. Noi, ca reprezentanți, avem un mic adaos comercial pe ciocolata pe care o vindem revânzătorilor. Este o taxă mică, e avantajos pentru noi când avem mai mulți reprezentanți”, explică Jolyon Salvadore M'Bei, cel care a adus prima dată afacerea în țara noastră.


În ceea ce privește locația, chiar dacă spațiul minim recomandat este de 30-35 de metri pătrați, se poate accepta chiar și o suprafață mai mică, sub 25 mp, dacă locația este foarte bună, de pildă un spațiu în centru. Nu există reguli stricte.


Magazinul standard presupune o suprafață de măcar 30-35 mp, iar Leonidas Chocolate & Coffee, una de 50-60 mp. Investiția în produse și materiale auxiliare se ridică la circa 10.000 de euro.


Citiți AICI mai multe detalii despre franciza Leonidas România.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri