4 / 6

Gelateria Moritz Eis

Moritz Eis este un concept „all-premium sorbet and icecream”, o gelaterie artizanală care produce înghețată din ingrediente 100% naturale. Decizia de a investi într-o gelaterie trebuie calculată cu foarte mare atenție prin prisma faptului că înghețata este un produs sezonier în România, iar asta vine la pachet cu toate provocările specifice unui astfel de produs.


Pentru a-ți deschide o gelaterie Moritz Eis vei avea nevoie de 30.000 – 35.000 de euro, însă pe lângă acestea, importante sunt accesibilitatea, poziționarea gelateriei si traficul de clienți. Toate acestea reprezinta elemente variabile care pot influenta bugetul inital pe care fiecare este dispus sa il investească, spun reprezentanții Moritz Eis și totodată și cei care te ajută să-ți dai seama dacă spațiul e potrivit sau nu pentru a deschide afacerea.


Citiți AICI mai multe detalii despre franciza Moritz Eis.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri