3 / 6

Franciza Bella Italia

Bella Italia România este o pizzerie 100% românească, deschisă în Brăila acum 20 de ani, care s-a dezvoltat în jurul unei felii de pizza. Există cinci tipuri de locații pe care le poți deschide ca francizat, iar pentru fiecare dintre acestea, investiția inițială și taxa de intrare în franciză sunt diferite.


Pentru a deschide un restaurant Bella Italia România sau o pizzerie Drive Thru vei avea nevoie de o suprafață de 100 mp iar investiția inițială este de 100.000 euro + TVA. În această sumă este cuprinsă și taxa de intrare în franciză, echivalent a 12.000 euro, pentru care francizorul îți oferă dreptul de a utiliza brandul, instruirea personalului, rețetare și suport pe toată perioada contractului.


Pentru deschiderea unei pizzerii Express Point, o pizzerie de un maxim 30 mp, investiția inițială este de 25.000 euro + TVA, în care intră taxa de intrare în franciză de 5.000 euro.


În investiția inițială sunt cuprinse costurile legate de amenajarea spațiului și cumpărarea utilajelor necesare producției. Redevența lunară reprezintă 3% din cifra de afaceri a pizzeriei, și se adaugă 2% pentru bugetul de marketing.


Investiția inițială este recuperată între 12 și 18 luni.


Mai multe detalii despre franciza Bella Italia poți regăsi AICI.


Sursa foto: Bella Italia România

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri