7 / 8

Noi magazine in Bucuresti

Potrivit sefului Mobexpert, piata mobilei va creste cu 10-15% anul acesta si va mai creste multi ani de aici incolo, minim 5 ani, principalul motor de crestere fiind cresterea puterii de cumparare. “De anul viitor, vom relua o crestere mai sustinuta pentru ca ne-am pregatit pentru ea. Avem un plan detaliat pentru urmatorii 4 ani, pana in 2011 si sunt planuri de perspectiva pana in 2015”, a spus Sucu.

Planurile de extindere a Mobexpert continua si in Romania, Sucu luand in considerare posibilitatea de a deshide noi magazine in zonele “mai putin prospere” din Capitala, dupa modelul formatului redus de 6.000 mp. In prezent, grupul detine 4 unitati in Bucuresti, in zonele Baneasa, Pipera, Pantelimon si Militari, ale caror vanzari au insumat aproximativ 54 de milioane de euro in 2006, potrivit informatiilor furnizate de Ministerul Finantelor.

“Sunt atat de incantat de ce a iesit la Suceava incat nu-ti dai seama ca e un magazin mai mic decat formatul obisnuit al Mobexpert, si ne gandim in ce masura in anumite zone mai putin prospere din Bucuresti ar putea merge astfel de magazine cu un format mai redus”, a adaugat Sucu.

Infiintat in 1993, grupul Mobexpert are 4.500 de angajati (dintre care peste 3.500 in fabrici) si mai cuprinde, zece fabrici de mobila, cinci firme de import si de logistica dar si compania de imobiliare Domus Mex. Infiintata in 2000, Domus Mex este societatea de investitii imobiliare a Grupului Mobexpert si proprietara tuturor cladirilor grupului de pe teritoriul Romaniei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri