6 / 7

Retelele locale asteapta S2

Desi la inceputul anului anticipau o extindere in forta, cei doi jucatori locali, Ambient din Sibiu si Dedeman din Bacau, nu au facut inca nici o inaugurare in prima jumatate a anului.

Reteaua de retail a Ambient numara in prezent 14 centre comerciale mari si doua depozite in Sibiu si Bucuresti, compania avand in primul trimestru al anului o crestere de 11,5% a vanzarilor, pana la 42,4 milioane de euro. Ambient estimeaza insa anul acesta o majorare de 40% a cifrei de afaceri, pana la circa 335 de milioane de euro.

Distribuitorul de materiale de constructii Dedeman din Bacau are in plan deschiderea a 4 locatii noi in acest an, fiind vizate zona de sud si sud-est a tarii. Compania detine in prezent 10 centre comerciale si are in plan investitii in valoare de 35 milioane de euro pentru 2008 in deschidera celor 4 locatii.

Reteaua de magazine Arabesque si-a bugetat pentru acest an o retea de 20 de unitati in tara, prin adaugarea a inca cinci magazine, investitiile bugetatate ajungand la 50 milioane de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri