3 / 4

Procter&Gamble, in cifre

Cu o traditie de aproape 170 de ani, Procter&Gamble a fost infiintata in Statele Unite, desfasurandu-si in prezent activitatea in peste 180 de tari.

Portofoliul companiei include produse din categorii precum detergenti, produse de igiena feminina, scutece pentru copii, produse de infrumusetare si produse alimentare.

In cei 17 ani de prezenta pe piata din Romania, P&G a avut o contributie de peste 400 mil. dolari la bugetul de stat prin impozite pe salarii, impozite pe profit, TVA si taxe vamale. In plus, in 2008 compania a investit peste 2 mil. dolari in educatie, programe de calificare si dezvoltare pentru angajati.

De asemenea, P&G a investit anul trecut in publicitate peste 20 de milioane de dolari.

Cifra de afaceri raportata pentru 2007 s-a ridicat la aproximativ 400 mil. dolari, compania investind peste 40 mil. dolari in fabrica de detergenti din Timisoara.

Totodata, P&G a deschis in 2006 Centrul Regional de Servicii, care ofera servicii de achizitii tuturor sediilor P&G din Europa, cu tranzactii anuale de peste 150 mil. dolari, corespunzand unei investitii de peste 9,5 mld. Dolari. Centrul are in prezent aproximativ 150 de angajati.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri