3 / 4

Investitii de aproximativ 10 mil. euro in noi proiecte

Potrivit lui Octavian Radu, RTC urmeaza sa investeasca pana la 10 milioane de euro in trei noi proiecte, dintre care doua sunt pe nise noi, detalii privind aceste planuri urmand sa fie facute publice in urmatoarele saptamani.

De asemenea, grupul va continua investitiile in depozite, doar pentru noua locatie din Chitila fiind alocati peste 3 milioane de euro. Aproximativ 500.000 de euro au fost investiti in software-ul depozitului Be Proffice.

Proiectul a fost dezvoltat in perioada iulie-decembrie 2008, avand o suprafata de 10.000 metri patrati si 120 de angajati.

Noul depozit permite reducerea cu 60% a timpului de procesare pentru orice comanda de produse office (birotica si papetarie), respectiv reducerea cu 30% a suprafetei ocupate de marfa.

Grupul RTC numara in prezent aproximativ 5.000 de angajati. Infiintat in anul 1990, de catre Octavian Radu, grupul RTC cuprinde companii cu activitati grupate in opt divizii-Diverta (retail de carte, muzica/film, IT si papetarie), Proffice (distributie de produse pentru birou si IT), Rafar (retail haine, incaltaminte si cosmetice in franciza), Rimobi (dezvoltari si proprietati imobiliare), Flaro (productie subansamble de plastic, mobilier si produse de birou), TCE (cargo, curierat si logistica), Sistec (dezvoltare software) si Sebra (divizia de francize in domeniul ospitalitatii).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri