5 / 6

Profil de manager: Monica Iavorschi

Absolventa a Facultatii de Cibernetica din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, Monica Iavorschi si-a inceput activitatea profesionala ca instructor de informatica. Ulterior, timp de trei ani a lucrat in cadrul companiei Avon Romania, acumuland experienta de customer service si de analiza financiara.

In anul 2001 s-a alaturat echipei Arctic in calitate de marketing manager, pozitie pe care a ocupat-o timp de doi ani. In anul 2004 a preluat functia de director de marketing si vanzari.

“Numirea in functia de director general reprezinta o schimbare destul de mare. Unul din avantaje este experienta acumulata in interiorul companiei. In 2001, cand m-am alaturat echipei Arctic am lucrat la Gaesti, in fabrica, cunosc oamenii de acolo. Din pozitia de director de marketing si vanzari interactionam destul de mult cu departamente de logistica, HR. Ce a aparut in plus este partea de productie, care este cumva noua pentru mine”, spune Monica Iavorschi.

Unul din proiectele cele mai importante la care a participat in cadrul Arctic a reprezentat schimbarea strategiei la nivelul companiei.

“Am lucrat cu o firma de consultanta si am revizuit complet tot ceea ce insemna canale de distributie, abordare fata de client, gama de produse. Am refacut complet strategia de marketing, dar cea mai mare schimbare a fost pe zona de distributie si vanzari. Lucruri interesante au avut loc si in 2003 cand am facut trecerea de la Arctic frigidere la Arctic electrocasnice”, conchide Iavorschi.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri