4 / 5

Cine este Sagit Tzur-Lahav

Sagit Tzur-Lahav s-a nascut in Tel Aviv, in anul 1966, ambii parinti fiind nascuti in Romania. A absolvit Universitatea din Tel Aviv in anul 1995, specializarea Stiinte Politice.

A inceput sa lucreze pentru Tnuva in anul 1997, ocupand pana in prezent diverse functii in cadrul companiei. Startul carierei in Tnuva a fost pe pozitia de brand manager pentru “Carlo”, cel mai cunoscut desert si lapte cu arome din Israel.

In anul 2003 a ocupat pozitia de business manager pentru produsele lactate proaspete, in anul 2005 s-a alaturat echipei Tnuva in Romania. Mandatul sau se va incheia la inceputul lunii august 2009.

Tnuva Romania cauta deja un inlocuitor si va alege cel mai probabil un roman pentru a coordona activitatile de marketing ale companiei, potrivit lui Tzur-Lahav.

Despre viitorul sau profesional, Sagit Tzur-Lahav spune ca nu se grabeste deocamdata sa ia o decizie in acest sens.

“Am nevoie de o pauza, in primul rand ma voi asigura ca familia mea sa ajunga inapoi in Israel. In ceea ce priveste viitorul meu profesional, timpul va decide. Stiu ca inchei 12 ani in cadrul Tnuva si este decizia mea de a parasi compania. Cred ca sunt pregatita pentru un domeniu nou, un stagiu nou in cariera. Urmatorul pas ar fi o pozitie de CEO in cadrul unei companii mici sau medii sau o pozitie de vicepresedinte de marketing intr-o companie mai mare ca Tnuva. Timpul va spune daca va fi in Israel sau in alta tara, chiar si Romania”, declara Sagit Tzur-Lahav.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri