2 / 4

Britancii de la ExP Group si-au “cumparat” intrarea in Romania 1 mil. euro

Compania britanica de training ExP Group, care a fost infiintata abia la inceputul acestui an, a intrat in ianuarie pe piata locala, investiind pana in prezent un milion de euro in Romania, in conditiile in care criza financiara a prabusit piata locala a serviciilor de formare profesionala.

Primul pas facut de britanici a fost recrutarea Matildei Crossman (foto), fostul managing director al companiei de training BPP Professional Education in Romania si Serbia.

Aducerea lui Crossman in ExP Group a fost facilitata de o firma de head-hunting din Regatul Unit.

In afara lui Crossman, compania britanica de training a mai recrutat inca 10 oamenii care lucrau in cadrul fostului angajator al actualului managing director al ExP Group Romania

ExP Group Romania isi concentreaza activitatea in sase directii importante: management financiar, contabilitate, audit intern, marketing, human capital si risc.

Totodata, firma ofera si diverse acreditari, cea mai importanta fiind acreditarea contabila ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), care costa circa 11.200 de euro si are o durata de minimum doi ani.

ExP Group este detinuta de peste 10 actionari, atat persoane fizice, cat si persoane juridice, Crossman fiind printre actionarii minoritari.
Actionarul majoritar al companiei este un fond de investitii din Marea Britanie.

Compania mai este prezenta in Olanda, Luxembourg, Polonia, Bulgaria, Serbia, Romania si Anglia.

La nivelul Europei, firma de training are circa 50 de angajati permanenti si aproximativ 120 de angajati in regim de freelancer.

ExP Group Romania a semnat contracte cu peste 150 de companii multinationale de la inceputul anului.

ExP Group a lansat un portal de studii pentru cursantii ACCA

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri