2 / 5

Manageri blocati in aeroporturi

La randul sau, Rodica Stere, director de marketing al Indesit Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai importanti producatori de electrocasnice din lume, spune ca activitatea firmei nu a fost perturbata decat la nivel individual, importurile realizandu-se prin intermediul camioanelor.

“Am participat cu un grup de clienti la Targul International de Mobila, care a avut loc la Milano zilele trecute, si in loc sa ne intoarcem cu avionul am fost nevoiti sa apelam la autocar, lucru care a cauzat poate un mic discomfort”, afirma Stere.

Directorul general al companiei, Giuseppe Parma, a fost afectat la randul sau de interdictiile de zbor impuse, fiind blocat in Italia pentru cateva zile.

Cu o problema similara s-a confruntat si producatorul de tigarete JTI Romania, norul de cenusa vulcanica creand dificultati doar in ceea ce priveste deplasarile in interes de serviciu ale angajatilor, declara Gilda Lazar, director Corporate Affairs al companiei.

“Salariatii plecati in delegatii in tari unde traficul aerian este restrictionat au cautat alte metode de a ajunge la destinatie (tren, vapor s.a.m.d.) sau si-au prelungit sederea in tarile respective. In acelasi timp, angajatii din Romania care ar trebui sa fie prezenti la anumite evenimente in tarile cu trafic restrictionat si-au amanat deplasarile. Alte probleme, in afara celor mentionate, nu au fost cauzate. Transportul materiilor prime, ca si cel al produselor de import/ export nu se realizeaza cu avionul”, afirma Lazar.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri