3 / 5

Tampiza a renuntat la sefia LukOil

Plecarea lui Constantin Tampiza (foto) de la conducerea LukOil Romania, unul din cei mai importanti jucatori din industria petroliera locala, cu afaceri anuale de peste un miliard de euro, reprezinta una cele mai importante mutari petrecute la varful companiilor in al doilea trimestru al anului trecut.

Locul sau a fost luat, dupa opt ani de mandat, de catre Maxim Khitrov.

O alta mutare cel putin la fel de importanta cu cea a lui Tampiza este cea a lui Cristian Constantinescu, seful Allianz-Tiriac Asigurari, cel care a pus temelia celei mai mari companii de asigurari din Romania.

Succesorul sau este Rangam Bir, de origine Indiana, ce a detinut anterior functia de vicepresedinte al Allianz New Europe.

Cristian Constantinescu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE) si detine functia de presedinte al UNSAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare) din 1997.

Un an mai tarziu a devenit membru in consiliul director al Institutului de Asigurari, iar din 2000 a fost numit director general si membru in consiliul director al Allianz-Tiriac Asigurari.

In afara retragerii lui Constantinescu de la sefia Allianz – Tiriac Asigurari, perioada aprilie – iunie a consemnat inca sase mutari importante la conducerile companiilor de asigurari si a administratorilor de pensii de pe piata locala.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri