2 / 4

Expunerea Eules Hermes

Expunerea directa a Eules Hermes pe piata romaneasca este de 322 milioane euro.
La sfarsitul lui 2007, compania a inregistrat pe piata romaneasca o rata a daunei de 10,4%, insa se asteapta la triplarea acesteia pana la finalul acestui an.

Din totalul expunerii pe Romania, 56 milioane euro au reprezentat primele de asigurare pe comertul cu material lemnos si constructii, iar 40 milioane euro pe extractia petrolului brut.
In paralel cu sucursala nou infiintata, Eules Hermes Servicii Financiare SRL - care activeaza in Romania din 2003 - va continua sa se concentreze pe analiza de bonitate a clientilor debitori romani si pe monitorizarea acestora.

Reasiguratorii Euler Hermes sunt Munich Re si Allianz.

Euler Hermes ofera in Romania reprezinta trei tipuri de polite de asigurare: world policy, polite elaborate pentru companiile multinationale gestionate EH World Agency, polite pentru companii medii si mari si un serviciu pentru firme mici.
In prezent, Euler Hermes are 23 de angajati in Romania si vrea sa ajunga la 40 de salariati la finalul anului 2009.

Euler Hermes este detinuta in proportie de 80% de Euler Hermes Kreditversicherungs-AG Germania, in timp ce 20% din capital este detinut de OeKB SudostEuropa Ges.m.b.H.
Grupul Euler Hermes, prezent in 50 de tari, a inregistrat o cifra de afaceri de 2,1 miliarde euro in 2007, asigurand tranzactii de 800 miliarde euro pentru 40 de milioane de companii.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri