3 / 4

Alte planuri pentru a doua jumatate a anului

Anul 2009 a fost anul schimbarilor pentru Eureko Romania, dar si unul foarte bun, spune Jawad. „Ne-am re-branduit si ne-am redefinit strategia. Am investit 25 de milioane de euro pe piata locala si am lansat doua produse noi – Eureko Confort pentru pensiile facultative (pilonul III) si FlexInvest, un nou produs unit-linked”, spune seful Eureko Pensii despre realizarile grupului in Romania.

Totodata, la sfarsitul perioadei de vacante, grupul Eureko Romania se va muta intr-un nou sediu, unde clientii nostri vor gasi toate produsele companiei in acelasi loc, dupa cum spune seful Eureko Pensii: asigurari de viata si de sanatate, pensii, plus o noua clinica Euroclinic.

Pentru Pilonul III al pensiilor private facultative, tinta Eureko este sa ofere produse inovative, unice, care sa se diferentieze de celelalte produse de pe pilonul III.

„In acest sens, pe langa deducerea comisioanele de administrare a activelor si a taxei de audit in primii 2 ani, am introdus un beneficiu in caz de deces din accident, beneficii ce ne-au adus premiul de „Produsul Anului” pentru Eureko Confort din partea revistei Primm”, detaliaza Jawad.

Anul acesta, obiectivele pentru pilonul III, spune Jawad, sunt sa atinga un numar substantial de participanti, o performanta stabila pentru administrarea activelor si servicii cat mai performante.

„In plus, ne dorim sa le oferim participantilor la pilonul III aceleasi facilitati pe care le oferim celor la pilonul II, mai exact acces la Portalul Web si cel de Voce prin intermediul carora participantii isi pot verifica in orice moment conturile prin intermediul internetului sau al telefonului”, adauga Jawad.

In ceea ce priveste pilonul II, piata pensiilor private obligatorii, recent, Eureko Pensii a finalizat fuziunea cu fondul de pensii Bancpost, prima fuziune de pe aceasta piata, si este aproape de a primi aprobarea preliminara pentru cea cu fondul de pensii KD, ce urmeaza a fi finalizata pana la sfarsitul anului.

Cu privire la fuziunile asteptate pe piata asigurarilor, Jawad spune ca acestea au fost deja anuntate, neasteptand surprize in acest sens. „In aceasta situatie se afla Asiban, BT si OTP, ce vor deveni in curand Groupama, o fuziune ce va aduce modificari in clasamentul curent al jucatorilor de pe aceasta piata”, explica Jawad.

In Romania, grupul Eureko este prezent prin Eureko Asigurari si Eureko - Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri