2 / 5

25% din vanzari pana in 2012

Reprezentantii companiei au estimat ca noul canal de vanzari va genera 25% primele brute subscrise de companie la finele lui 2012.

"Uniqa Asigurari vrea sa deschida cinci agentii pana la sfarsitul acestui an. In prezent suntem in faza de selectie pentru a alege cei mai buni vanzatori", a declarat Florin Calin (foto), directorul national al retelei de parteneri exclusivi ai Uniqa Asigurari.

Partenerii exclusivi Uniqa vor beneficia de suport logistic, de marketing si de instruire din partea companiei, Uniqa Asigurari acoperind cheltuielile de promovare, precum si o parte din cheltuielile legate de amplasamente, de suport pentru IT si comunicatii.

In acelasi timp, compania va asigura, de asemenea, training-uri si transfer de know-how catre personalul angajat al partenerilor exclusivi. In afara oportunitatii de a castiga venituri considerabile din afacerea proprie, sub umbrela unui brand recunoscut la nivel international, partenerii exclusivi vor beneficia de autonomie si independenta in dezvoltarea portofoliului.

Astfel, singurele taxe care vor fi platite de cei care vor sa fie UniqAgent sunt aceleasi ca pentru deschiderea unei societati comerciale, dupa cum a precizat Calin.

Totodata, antreprenorii, agenti exclusivi ai Uniqa, vor beneficia pe langa comisioane si de bonusuri pentru profit, pentru cresterea portofoliului si de pensii private.

El a adaugat ca nu exista o taxa de franciza, iar Uniqa Asigurari va investi in medie 20.000-25.000 euro pentru un astfel de sediu si va suporta cheltuielile cu tot ceea ce reprezinta amenajarea agentiei. Pe de alta parte, cheltuielile cu utilitatile si chiria sunt platite de catre noul partener, iar partea de telecomunicatii este achitata de Uniqa Asigurari.

Calin a estimat ca amortizarea investitiei intr-o astfel de agentie se face in circa doi ani, potrivit unui studiu facut in actualele conditii precare ale economiei. In cazul in care agentia ar urma sa fie vanduta unei a treia persoane, este totusi nevoie de acordul Uniqa.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri