2 / 5

“Nu avem nicio presiune sa vindem la preturi mai mici”

Parerea lui Mircea Cotiga este sustinuta si de Mircea Busuioceanu, Corporate Credit Risk Manager in cadrul Raiffeisen Bank, care afirma ca nicio banca solida nu este in acest moment fortata sa vanda un proiect bun, la un pret mic, iar piata isi va reveni, mai devreme sau mai tarziu.

“Nu avem niciun fel de presiune pentru a vinde la orice pret. Credem ca piata imobiliara isi va reveni si nu avem niciun interes sa cedam valoarea”, a declarat Busuioceanu.

Bancherii sustin cu convingere ca piata imobiliara va incepe din nou sa creasca sau, cel putin, va depasi acest moment in care oricine vinde ceva o face in pierdere. Acelasi punct de vedere l-a sustinut si Dorothea Nicolae, Regional Director in cadrul Credit Europe Bank, care admite ca varful din 2007 nu va mai fi atins, dar nici nivelul actual nu poate dura la nesfarsit.

“Nimeni nu este atat de visator incat sa isi inchipuie ca isi va mai recupera banii dati in 2007. Nicio banca nu spera la acest lucru, dar avem datoria sa incercam sa ne diminuam pierderile”, a explicat oficialul Credit Europe Bank.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri