3 / 4

Romtelecom: Nimic nu se compara cu intoarcerea paginilor unei carti

Cristina Popescu (foto), director de comunicare la Romtelecom apreciaza volumul semnat de Paul Arden – Gandeste fix pe dos, aceasta fiind de altfel si cea mai recenta carte citita din seria “asertiuni si timp de reflexie”, cum ii place ei sa numeasca genul de carte “care iti creeaza un prilej de a medita la abordarile tale uzuale si la relatia pe care o ai cu tiparele.

Cristina Popescu mai recomanda o carte a lui Tim Ferris - The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich, pentru ca “este o carte curajoasa care arata ca eficienta poate fi privita si din alte unghiuri decat cele traditionale.

O a treia carte recomandata este Leading Change, de John P. Kotter, aceasta fiind “un manual atemporal despre administrarea schimbarii. Mi se pare cu atat mai relevant cu cat ciclul schimbarii s-a intensificat pentru generatia noastra, iar business-ul este mai mult decat vreodata «managementul schimbarii»”, spune directorul de comunicare al Romtelecom.

Cristina Popescu a identificat mai multe filme care, indirect, au legatura cu business-ul si din care poti invata totodata relaxandu-te. Unul dintre ele este Jerry Maguire – citat din film: “The key to business is personal relationships” iar alt film ce a atras atentia directorului Romtelecom este Working Girls – citat din film: “I am not steak. You can’t just order me”.

Exceptand lectura business, Cristina Popescu apreciaza literatura fantastica si SF, autori precum Frank Herbert, Arthur C. Clarke, Philip K. Dick sau Stephanie Meyer.

“Mi se pare ca nimic nu se compara cu intoarcerea paginilor unei carti, cu propria decodare imaginativa sau mentala a unei carti – nici macar un film bun”, incheie Cristina Popescu.

Romtelecom a inregistrat in 2010 venituri de 716,9 mil. euro, in scadere cu 8,4% fata de 2009.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri