1 / 6

SMARTPHONE

Nevoile clientilor din Romania in ceea ce priveste utilizarea serviciilor de telefonie mobila au evoluat in ultimii ani in pas cu tehnologia, generand astfel o cerere din ce in ce mai mare de telefoane de tip smartphone. Factorul care a generat aceasta crestere a cererii este accesul facil la informatie oricand si oriunde, precum si numeroasele aplicatii ce pot fi instalate pe smartphone-uri, aplicatii care cu siguranta satisfac pana si cele mai diversificate cerinte.

Unul dintre cei mai importanti pasi in decizia de achizitionare a unui smartphone il reprezinta alegerea sistemului de operare cel mai potrivit nevoilor clientului, sunt de parere oficialii Cosmote Romania.

In momentul de fata smartphone-urile utilizeaza diferite sisteme de operare, de la popularele Android si iOS pana la Windows Mobile, Sumbian, Bada sau BB OS.

Totodata, clientii trebuie sa opteze pentru un plan tarifar adaptat nevoilor proprii deoarece orice smartphone are nevoie de date active pentru a fi conectat in permanenta la aplicatiile preferate oriunde si oricand.

La ce trebuie sa fie atenti clientii:
- Ca smartphone-ul sa aiba un sistem de operare dedicat nevoilor sale;
- Sa opteze pentru un plan tarifar de date corespunzator;
- Sa caute dispozitive cu o camera foto integrata de o buna calitate (daca sunt amatori de fotografie);

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri