4 / 6

ULTRABOOK

Ultrabook-ul este un concept lansat pentru a satisface nevoile utilizatorilor pentru dispozitive mai usoare, mai subtiri si mai performante. Printre cele mai importante aspecte pe care utilizatorii trebuie sa le aiba in vedere la achizitia unui Ultrabook sunt designul, performanta si beneficiile oferite de folosirea unui astfel de dispozitiv, este de parere Bogdan Georgescu (foto), channel account manager in cadrul Intel.

Care sunt cele mai importante aspecte la care trebuie sa fie atenti clientii?

- Ultrabook-urile pentru mediul business trebuie sa vina insotite de tehnologii precum Anti-Theft si vPro.

“Acestea securizeaza sistemul impotriva furtului de date, a identitatii, a conturilor bancare”, apreciaza Georgescu.

- Utilizatorii trebuie sa urmareasca specificatiile tehnice

“In cazul in care un utilizator nu-si poate da seama daca un sistem este sau nu un Ultrabook, el trebuie sa urmareasca specificatiile tehnice. Recomandarile Intel cu privire la Ultrabook-uri sunt o diagonala a ecranului nu mai mare de 14”, grosimea carcasei sa nu depaseasca 18mm, activarea sistemului din modul de hibernare in maxim 7 secunde. De asemenea, Intel recomanda o automonie a bateriei de cel putin 5 ore, port USB 3.0 sau Thunderbolt si tehnologie Anti-Theft", spune Bogdan Georgescu.

Care este cea mai buna perioada pentru achizitionarea acestor dispozitive?

“Perioada sarbatorilor de iarna este, de obicei, una plina de oferte din partea tuturor retailerilor, atat online, cat si a celor traditionali. Pentru a profita de cele mai bune oferte, solutia este ca utilizatorii sa se informeze mereu si sa urmareasca retailerii care comercializeaza produsele dorite. Persoanele care prefera experienta si recomandarile personale le sfatuim sa mearga in magazine, iar cele care nu au timp la dispozitie pentru a merge in magazine pot apela cu incredere la ofertele din online”, a mai precizat managerul Intel.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri