3 / 4

Asii din maneca LG

Poate unul dintre cele mai spectaculoase standuri de la evenimentul IFA desfasurat in acest an la Berlin a fost cel al sud-coreenilor de la LG Electronics.


Compania a mizat la editia din acest an a targului pe mai multe dispozitive care au reusit sa stranga privirile curiosilor la conferinta de presa desfasurata in cursul zilei de ieri.


Principalele atractii ale evenmentului au fost noul smartphone LG G2, noua tableta G Pad sau primul televizor 4K cu ecran curbat din lume, dar si primul ultrabook lansat de sud-coreeni.


LG G2 este varful de gama al companiei sud-coreene pe piata smartphone-urilor, un dispozitiv care va rivaliza cu Galaxy S4, Sony Xperia Z dar si cu viitorul iPhone.


Chiar daca la prima vedere pare un telefon similar S4, LG G2 se remarca printr-o serie de specificatii demne de invidiat. Smartphone-ul vine echipat cu un procesor quad-core de 2,26 Ghz, o memorie RAM de 2GB, spatiu de stocare de 16GB, conectivitate 4G, dar si o camera foto de 13MP capabila sa focalizeze in mai multe puncte.


Desi are o diagonala de 5,2 inch si o rezolutie Full HD, G2 nu are dimeniuni cu mult mai mari decat rivalul S4, desi este cu ceva mai mult de 10 grame mai greu.


Noul smartphone este asteptat sa ajunga pe piata la finalul acestei luni la un pret de circa 560 de euro.



Tableta G Pad


La IFA Berlin, LG a prezentat si tableta G Pad. Noul dispozitib dispune de un ecran IPS cu o diagonala de 8,3 inch si rezolutie Full HD @ 1080p.


Tableta vine echipata cu un procesor Snapdragon 600 tip quad-core de 1,7 GHz, o memorie RAM de 2GB si o capacitate de stocare flash de 16GB, ce nu dispune insa de posibilitatea de a o extinde prin intermediul unui slot micro-SD.


G Pad dispune de asemenea de doua camere foto – una pe spatele tabletei, de 5MP si una frontala de 1,3 MP. Tableta cantareste circa 340 de grame si are o baterie cu o capacitate de 4.600 mAh.



Primul televizor cu ecran curbat din lume


LG nu s-a lasat mai prejos in acest an in materie de lansari tehnologice si a prezentat la targul tehnologic primul Smart TV cu ecran curbat din lume.



Primul ultrabook semnat de LG


La IFA Berlin, LG a prezentat si primul sau ultrabook, semnaland in acest mod intrarea pe piata a unui jucator promitator.


Sud-coreenii au lansat Ultra PC-ul 13Z935, un ultrabook cu rezolutie QHD de 2560x1440, echipat cu procesoare Intel core Haswell, memorie de pana la 8GB, stocare SSD si o greutate de numai 1,15 kg.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri