3 / 7

George Lemnaru, Green Horse Games: Este important ca omul sa aiba un salariu bun, nu cred in ideea de bonusare

"Cand am incercat sa atragem prima data finantare ni se zicea: <<Gaming? Pe bune? Pe Facebook? Dar Facebook moare>>. Asta ni se spunea in 2013. Daca ar fi sa dau un sfat unui antreprenor care vrea sa obtina o investitie este sa se gandeasca la perioada in care incearca sa atraga finantarea ca la o relatie pe termen foarte lung. Noi in jur de 6-7 luni am iesit cu un investitor, am povestit unde vrem sa ajungem", a explicat George Lemnaru, fondator


Anul trecut Green Horse Games, producator de jocuri care se adreseaza pasionatilor de fotbal, a atras o finantare din partea fondului de investitii Catalyst Romania.


In prezent pentru companie lucreaza 11 oameni.


"Pentru mine, cel mai important este ca angajatii sa aiba capacitatea sa fie azi mai buni decat ieri si mai slabi decat ar putea fi maine. De asemenea, tu ca angajator trebuie sa te asiguri ca oamenii lupta pentru interesul tau. Sa le oferi capacitatea de crestere, o atmosfera placuta, pentru ca petrecem mai mult timp la serviciu decat acasa. Si sa le dai stabilitate, bunastare financiara. Este important ca omul sa aiba un salariu bun, nu cred in ideea de bonusare. Nu merge, nu este o modaliate de eficientizare a costurilor. Ofera-i omului un salariu bun", a mai spus antreprenorul.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri