3 / 7

Operatorii cauta reteta castigatoare

In opinia lui Dan Georgescu, pe termen lung, vor beneficia de avantajele portabilitatii furnizorii cei care vor avea ofertele cele mai avantajoase, atat din punct de vedere al pretului, cat si al calitatii.

„Cea mai buna reteta de a pastra clientii, pentru orice operator, este sa aiba clienti fericiti. Studiem cele mai bune posibilitati de a minimiza efectele negative asupra utilizatorilor nostri ale schimbarilor aduse de portabilitate, inclusiv informarea clara, eventual repetata”, sustin reprezentantii Romtelecom.

„Strategia Orange prin care sa transformam facilitatea portabilitatii numerelor intr-o oportunitate pentru noi se bazeaza pe flexibilitate, simplitate, produse si servicii personalizate care sa raspunda cel mai bine necesitatilor de comunicare ale clientilor nostri, dezvoltarea beneficiilor programului de fidelitate Orange Thank You, profesionalism in modul in care ne consiliem clientii”, a spus si Dorin Odiatiu.

Pe oferte noi, cat mai atractive, care sa raspunda nevoilor clientilor, mizeaza si ceilalti jucatori din piata de telefonie fixa sau mobila.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri