4 / 5

Oferte pentru clientii prepay

Relansarea Cosmote s-a produs printr-o oferta agresiva pe segmentul prepay, cu 3.000 de minute in retea pentru utilizatorii de cartele preplatite. In prezent, compania ataca piata cu tarife fixe in orice retea, extraoptiuni care ofera un numar egal de minute si SMS-uri si, cel mai recent exemplu, extraoptiunea care ofera utilizatorilor un tarif de 1 eurocent/minut si SMS in retea si tarife de numai 9 eurocenti catre orice alta retea.

Orange ofera pentru un client prepay 7 planuri tarifare si posibilitatea de a stabili cand si cu ce valoare sa isi reincarce cartela.Compania pluseaza pe utilizatorul tanar al cartelei preplatite, pentru care muzica este foarte imporanta.

“Avand in vedere ca cei mai multi clienti prepay sunt tinerii, iar muzica este foarte importanta pentru acestia, Orange a lansat anul trecut PrePay Music, o oferta integrata care include mesaje scrise, trafic de date disponibil pentru navigarea in portalul Orange World, reduceri la tonuri de apel si imagini”, a spus Ana Niculae, Consumer Division Manager Orange Romania.

Potrivit site-ului companiei, www.vodafone.ro, operatorul Vodafone Romania ofera patru planuri tarifare pentru utilizatorii de cartele prepay, pachete cu telefoane si cartele, extraoptiuni pentru voce, mesaje text sau extraoptiuni valabile pentru 30 de zile. Utilizatorii de cartele preplatite Vodafone pot efectua apeluri timp de 4 luni (maximum 120 de zile) de la data primului apel initiat sau a primului mesaj trimis si o perioada de valabilitate de inca 10 luni (maximum 300 de zile).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri