4 / 6

Vor mai fi si alte tranzactii?

In luna aprilie, Asesoft a anuntat achizitia unei parti din Combox Delivery, companie de distributie ce activeaza in distributia de produse periferice, media, componente, produse sub marca proprie si alte accesorii pentru PC. In acest moment integrarea operationala este incheiata, avand o evolutia foarte buna si foarte rapida, in mod practic dupa 5 luni compania anuntand o ajustare in sens pozitiv a estimarilor pentru acest an, de la 9 la 12 mil. de dolari in conditiile in care anul trecut cifra de afaceri a fost de 4,5 mil. de dolari, ceea ce insemna aproape o triplare a volumului de vanzari.

“In masura in care vom sesiza oportunitati pe piata locala vom actiona respectand principiile de complementaritate de business, sanatate financiara si cultura organizationala similara”, declara Ziemba.

Vor mai fi si alte tranzactii in distributia de IT pana la finele anului? “Evolutia pietei din acest an pune sub presiune o serie de play-eri, lucru ce va duce in mod firesc la consolidari sau exituri. Nu putem spune probabilitatea de realizare, dar este cert ca oportunitati vor exista, si fie ca vorbim de companii locale, fie ca vorbim de mari companii internationale acestea vor cauta sa fructifice momentul”, raspunde Ziemba.

Sorin Stancu nu se asteapta sa mai vedem anul acesta tranzactii in distributia de IT. “Sezonul tranzactiilor in industrie se apropie de final”, spune acesta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri