5 / 6

Liderul pietei isi schimba conducerea

Contactati de Wall-Street, reprezentantii Tornado Sistems nu au dorit sa comenteze pe marginea acordului incheiat de RHS si ProCa, insa au anuntat ca John Cusa revine in functia de director executiv la Tornado Sistems, inlocuindu-l pe Gerald Maier, al carui contract s-a incheiat la data de 15 august 2008.

Potrivit companiei, dupa un an in care s-a dedicat unor proiecte colaterale legate de grupul de firme Tornado, dar si derularii unor proiecte personale, John Cusa va continua planurile de dezvoltare ale companiei, axandu-se in special pe sporirea sustinuta a cifrei de afaceri, cresterea cotei de piata, imbunatatirea continua a relatiei cu partenerii externi, dezvoltarea unei echipe profesioniste si competitive.

John Cusa (foto) are o experienta de aproape 13 ani alaturi de Tornado, timp in care, in diferitele pozitii ocupate, a contribuit substantial la dezvoltarea companiei.

Potrivit reprezentantilor companiei, Gerald Maier a avut un contract determinat pe un an de zile, timp in care in cadrul atributiilor sale a intrat si dezvoltarea segmentului online.


Tornado Sistems, infiintata in 1991, este o companie de distributie de echipamente de tehnica de calcul si networking din Romania, care activeaza si pe piata din Bulgaria.

Tornado are in prezent o retea nationala, de peste 2.500 de resell-eri si parteneriate strategice cu cei mai importanti furnizori internationali.

Tornado Sistems estimeaza ca aproximativ 50% din afacerile companiei in anul fiscal 2008-2009 vor proveni din sectorul online, iar pana in 2010 acest procent se va ridica la 80%.

Resurse Wall-Street:


Cu ce marje de profit se mai lucreaza in distributia IT?


Ce urmeaza sa vanda omul de afaceri Octavian Radu?


























Inapoi la articol

Setari Cookie-uri