7 / 8

Strategia afacerii

Marius Ghenea: Descrieti in cateva cuvinte strategia afacerii pe care o conduceti si in ce masura aceasta strategie este aliniata cu obiectivele si abordarea partenerului business-angel.

Radu Mircescu, Director General si partener VikingProfil:
Avand in vedere ca raspunsurile pt. acest punct le puteti regasi mai sus, as adauga ceva cu insemnatate strict personala si o afirm cu tarie tinind cont ca viata mea profesionala a intrat pe un alt traiect: am castigat un prieten, mentor, partener si om in viata mea.

Traian Cristea, General Manager si partener FIT Distribution:
Strategia initiala a fost una clasica de distributie IT&C, insa pe parcurs am fost flexibili pe de o parte la diversele oportunitati din piata relevanta (astfel s-a nascut ideea PCfun.ro si proiectele online derivate din FIT Distribution care au urmat) sip e de alta parte la constrangerile si presiunile pietei.

Madalin Durca, Marketing Manager si partener PCfun.ro: Strategia este stabilita impreuna de catre si impreuna cu BA, deci directia principala de business este clara pentru toata lumea. Pentru acest an si pentru anul urmator avem in vedere dezvoltarea cat mai rapida a magazinelor PCfun si Electrofun si cresterea cotei de piata in segmentul lor prin investitii in marketing dar si in logistica pentru a asigura suportul necesar acestei dezvoltari.

Simona Opris, Manager si partener Casia Communications:
Addmirror este un proiect dezvoltat in parteneriat cu firma britanica ADDIRECT, Casia Communications fiind master-francizor in Romania. Ne dorim sa dezvoltam reteaua ADDMIRROR atat in plan local (Bucuresti) unde momentan sunt ca. 50 de astfel de sisteme implementate cat si in tara,unde avem deja semnate parteneriate cu CLUJ,IASI si SIBIU, astfel incat sa marim reteaua pana la cel putin 200 unitati in 2009.

Adrian Cimpoeru, General Manager si partener Orbital Solution: Incercam sa oferim clientilor nostri solutii complete in domeniul in care activam, iar ceea ce ne deosebeste de ceilalti jucatori de pe piata este faptul ca abordam fiecare client in parte ca si cum ar fi unicul, acesta bucurandu-se de toata atentia si experienta noastra pentru a-si duce cu succes la bun sfarsit orice lucrare inceputa.

Cristi Iorga, Administrator si partener Italian Coffee Concept:
Vom aduce pe piata din Romania o franciza de cafenea, foarte cunoscuta in afara tarii si intentionam sa o implementam si sa o facem cunoscuta si profitabila la nivel national. Ceea ce vom aduce nou, va fi atmosfera acestei cafenele, care va fi una de business-leisure, sistemul de servire si oferta mai mult decat variata de produse care sa satisfaca toate dorintele atat oamenilor de afaceri, care ne vor frecventa cat si persoanelor care vor veni aici pentru a se relaxa.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri