3 / 4

Portabilitatea va creste competitia

Portabilitatea numerelor va aduce oferte pentru ambele categorii de utilizatori, atat corporate, cat si rezidential, ceea ce va intensifica batalia operatorilor pentru a castiga cat mai multi clienti.

“Din punctul nostru de vedere, portabilitatea reprezinta un avantaj pentru operatorul care are cele mai relevante si accesibile oferte de pe piata. Totusi, portabilitatea este in primul rand in avantajul utilizatorilor care, in prezent, sunt captivi in alte retele datorita numarului de telefon, dar care vor sa beneficieze de ofertele cele mai avantajoase”, au declarat reprezentantii Cosmote Romania.

Vodafone Romania apreciaza ca portabilitatea numerelor este, cu siguranta, un factor care poate influenta strategia operatorilor, dar un client fidelizat si atasat de brandul operatorului ale carui servicii le utilizeaza ia in considerare mai multi factori inainte de a lua decizia de portare.

Pe piata telefoniei mobile din Romania activeaza Orange Romania, Vodafone Romania, Cosmote , Zapp, RCS-RDS , iar recent Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa, a castigat o licenta de comunicatii mobile.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri