3 / 4

Germanos: Suntem pe cale de a depasi obiectivele noastre pentru acest an

Germanos Telecom Romania a inregistrat o crestere de 50 % in ceea ce priveste inlocuirea telefoanelor mobile, iar compania estimeaza o crestere semnificativa a vanzarilor in decembrie.

"Suntem multimiti de faptul ca ne-am pastrat pozitia de lider pe piata de telecom retail in trimestrul trei, atat in ceea ce priveste numarul de magazine, cat si cresterile nete. Sezonul estival a fost o perioada benefica pentru Germanos, si pentru industria de retail GSM, in general, intrucat vanzarile au crescut considerabil la nivelul intregii game de produse”, a declarat Dimitris Blatsios, director general Germanos Telecom Romania.

Potrivit acestuia, efectele crizei economice nu se reflecta in businessul Germanos si estimeaza o luna decembrie foarte buna in ceea ce priveste vanzarile.

„Pana acum, am contribuit la cresterea cosmote in adaugarea de noi utilizatori si am inregistrat o crestere de 50% in ceea ce priveste inlocuirea de telefoane mobile. Suntem pe cale de a depasi obiectivele noastre pentru acest an”, a mai spus Blastios.

Principalii competitori ai Germanos pe piata romaneasca sunt Fonomat, EuroGSM, Internity, Say si Arsis.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri