2 / 4

Investitie de circa 1 mil. euro in sediul companiei

De la lansarea pe piata, compania a reinvestit, de cele mai multe ori, profitul obtinut catre diverse zone. Dar cea mai semnificativa investitie realizata de integratorul de sisteme a fost cea de aproximativ un milion euro, bani alocati construirii sediului companiei.

“Momentul in care ne-am decis sa construim aceasta cladire a fost unul destul de greu. A fost necesar sa apelam la credite la banca, sa reinvestim tot profitul obtinut in acest proiect… Apoi, ne-am descurcat relativ greu din cauza lipsei de lichiditati”, povesteste Emil Munteanu.

Constructia cladirii a inceput in 2005 si a fost finalizata un an mai tarziu. In prezent, Power Net Consulting are doi chiriasi in sediul pe care l-a construit.

In continuare, compania vrea sa investeasca in acest an in oameni, in dezvoltarea structurii companiei, dar si in logistica. Totusi, un buget stabilit pe care sa il aloce acestui scop nu exista.

“Vom investi cat va fi nevoie, cu o anumita limita, pentru a ne pregati pentru 2010, care se anunta un an mai bun. In acest moment, avem 25 de angajati si vrem sa incheiem anul cu circa 30 de salariati”, a declarat managing partner-ul firmei de integrare de sisteme.

Cat despre fluctuatiile monetare, Munteanu spune ca, deoarece cea mai mare parte a incasarilor companiei s-a facut in euro – datorita proiectelor cu fonduri europene, in principiu, afacerile Power Net Consulting nu au simtit decat la un nivel scazut modul in care au fost afectate.

In plus, sefii Power Net Consulting vor sa mai investeasca, ajutati de un proiect de finantare europeana, in logistica.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri