2 / 5

Criza la romani este una psihologica, nu economica

In opinia sa, Romania depinde foarte mult de celelalte state europene. Piata locala se afla intr-o relatie de dependenta cu tarile din regiune.

“Romania poate iesi din impasul dat de criza economica actuala doar in conditiile in care isi revin si restul tarilor afectate de pe continent. Desi s-au observat deja cateva semne de imbunatatire in zona de sud-est a Europei, pentru ca Romania sa poata trece de recesiune este nevoie ca oamenii sa isi schimbe atitudinea, sa fie mai increzatori de ceea ce se intampla in piata”, este de parere Stefan Treiber.

In plus, el sustine ca situatia economica actuala, cel putin la nivel local, a degenerat intr-o criza pentru ca oamenii nu au fost pregatiti sa ii faca fata, din toate punctele de vedere.

“Romanii nu au experienta unei crize economice. Ba chiar, pe plan local, criza este mai mult una psihologica. Germania, de exemplu, dupa Al Doilea Razboi Mondial, a trecut de 5 – 6 ori prin perioade de recesiune”, a completat CEO-ul Flamingo International.

In acest context, Treiber crede ca principalele trei lucruri care vor scoate Flamingo din criza sunt noua echipa, planul de revigorare a companiei si initiativele strategice de crestere.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri