2 / 4

Miza unui centru la Iasi

Cu toate ca vizeaza un salt al afacerilor in 2010, managerul afirma ca nu va ajunge nici anul viitor la cota de 11-12 milioane de euro, adica cifra de afaceri pe care si-o bugeta in urma cu doi ani. In prezent, Putinica crede ca la finalul anului viitor un plan plauzibil ar fi atingerea unui business de circa 9-10 milioane de euro.

Printre alte planuri ale companiei care s-ar putea materializa in acest an se numara deschiderea unui centru de 20-25 de persoane la Iasi si preluarea operatiunilor de dezvoltare de software ale Enea din alte tari precum China si a cateva echipe din Statele Unite.

„Nu se stie daca centrul de la Iasi se va deschide anul acesta. Noi voiam anul trecut, dar a venit criza si acum sunt in asteptare pentru ca degeaba deschidem acolo daca nu il folosim. Trebuie sa fie si clienti. Pentru noi Iasiul este o alternativa pentru ca din Bucuresti livrezi la un cost si probabil daca amesteci Iasiul cu Bucurestiul vom avea niste costuri mai mici. Pentru ca nu se mai discuta despre valoare adaugata sau cat de bun esti, acum e ca la piata. Intrebarile sunt <<Cat costa?>>, <<Cat faci?>> si daca nu ne adaptam la aceasta realitate vom aveam de pierdut”, afirma Bogdan Putinica.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri