5 / 6

Cine este noul CEO al operatorului

Cu peste 15 ani de experienta in telecomunicatii, Inaki Berroeta a detinut mai multe pozitii de conducere in Vodafone Group, ultima, adica incepand cu iulie 2007, fiind cea de CEO al filialei din Malta .

Acesta este unul dintre primii angajati ai companiei care urma sa devina Vodafone, el alaturandu-se echipei in anul 1995, cand Vodafone Spania era inca Airtel Movil, S.A.

In 1997, el s-a mutat in California USA, alaturandu-se AirTouch International din pozitia de Information Technology Manager, iar in 1999, a lucrat pentru Global Star USA, ca Manager Customer Care & Billing System.

In anul 2000, Berroeta a revenit in Spania, iar pana in 2007 a detinut mai multe pozitii executive la Vodafone Spania: Director of Software Development Centre, Head of Enterprise Products and Services, si, in cele din urma, Head of Sales Enterprise, Business Unit for the Northern Region.

Inaki Berroeta este licentiat in Telecomunicatii si are un MBA de la Henley Management College, UK. Spaniol de origine, este casatorit cu Sandy si are doua fiice, Xiaoli si Xianing, in varsta de 11, respectiv de 6 ani.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri