3 / 4

Cine este Ronald Binkofski

Ronald Binkofski (42 de ani) a devenit CEO al Microsoft Romania in octombrie anul trecut, polonezul fiind primul expat aflat la conducerea companiei de la lansarea operatiunilor pe piata locala, in 1996. Pana in toamna anului trecut operatiunile din Romania ale Microsoft au fost gestionate de Silviu Hotaran, timp de aproximativ 12 ani, si de Calin Tatomir, intre septembrie 2008 si octombrie 2010.

Binkofski este angajat al Microsoft din martie 2006, pana in toamna anului trecut lucrand pentru filiala producatorului de soft din Polonia, ca developer & platform evangelism lead si director de marketing, business si operatiuni.

Inainte de Microsoft, Binkofski a condus timp de doi ani propria companie, o afacere in domeniul consultantei de business.

Anterior, intre decembrie 2005 si iunie 2004 a fost manager pentru zona Europei Centrale si de Est in cadrul Software AG, functie ce i-a permis contactul cu multi clienti si parteneri de pe piata locala.

Seful Microsoft Romania a absolvit cursurile Facultatii de Matematica Aplicata a Universitatii Jagiellonian din Cracovia (in 1995) si s-a specializat in matematica in Universitatea Johann Wolfgang Goethe din Frankfurt (Germania)

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri