4 / 7

Pe ce se axeaza alte companii?

Companiile isi dau seama ca factorii aducatori de valoare pentru afacerea lor sunt o combinatie de active strategice, financiare si operationale. Multe companii acorda o atentie mai mare expunerilor posibile si aspectelor ce pot contribui, fie la reducerea costurilor, fie la imbunatatirea performantei, analizand in acelasi timp structura de organizare, procesul de planificare si alocarea resurselor potrivit noilor prioritati.

Firmele sunt in cautarea de metode pentru a tine pasul cu evolutia pietei si cu riscurile si oportunitatile generate de aceste schimbari, aproape zilnic. Echilibrul corect intre ameliorarea performantei operationale, reducerea riscurilor si optimizarea costurilor, precum si intre optimizarea pe termen scurt si oportunitatile de ordin strategic este extrem de necesar.

Rationalizarea portofoliului se bucura de atentie sporita. Este recomandat sa analizati investitiile de capital cum ar fi constructiile, implementarea ERP, initiativele privind procesele companiei si dezvoltarea de produse noi pentru a determina impactul acestora asupra performantei si riscurilor administrarii investitiilor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri