4 / 9

Cinci elevi arestati pentru viol

Cinci elevi constanteni - acuzati ca la sfarsitul anului trecut ar fi violat o eleva de 15 ani de la un liceu particular din municipiul Constanta - si un tanar de 23 de ani, acuzat in acelasi caz, pentru santaj si favorizarea infractorului, sunt cercetati in arest la domiciliu. Patru dintre ei au cerut si primit permisiunea instantei de a merge la scoala.


Judecatoria Constanta a acceptat, in cursul lunii martie, cererile depuse de patru dintre inculpati de a parasi domiciliul pentru a merge la cursuri. Astfel, conform deciziei instantei, cei patru - trei elevi de la Liceul Teoretic "Decebal" Constanta, Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" Cumpana si Colegiul Agricol Poarta Alba, precum si tanarul de 23 de ani, student in anul II al Facultatii de Navigatie si Transport Naval Constanta din cadrul Universitatii Maritime Constanta - au voie sa paraseasca domiciliul strict pentru a merge la cursuri, conform orarului.


Politistii constanteni au deschis o ancheta, la jumatatea lunii decembrie 2013, dupa ce parintii fetei de 15 ani, eleva la Liceul International de Informatica din Constanta, au depus o plangere prin care reclamau ca adolescenta a fost violata de sase colegi de scoala, dupa ce i-a invitat acasa la ea, la finalul unei petreceri, iar ulterior tinerii au postat pe internet imaginile.


Conform plangerii depuse la Politie, fapta s-ar fi petrecut dupa ce adolescentii au fost la o petrecere, iar eleva de 15 ani, fiind singura acasa, si-a invitat cativa colegi pentru a continua distractia in locuinta ei. Ei au consumat alcool, dupa care cativa dintre baietii invitati au intretinut relatii sexuale cu adolescenta, facand poze si filmand scenele. Ulterior, ei au postat inregistrarile pe o retea de socializare, mama fetei afland astfel despre cele intamplate.


Sursa foto: Adolescent arestat/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri