3 / 5

Sarbatorile cresc vanzarile

Cadourile de Craciun, in special cele personalizate, lenjeria intima sau telefoanele mobile au fot cele mai cautate pe site-urile de comert electronic, urmate de decoratiunile de Craciun, cadourile haioase, parfumuri, bijuterii de argint, ornamente sau costume de carnaval ori Craciunita, potrivit cautarilor realizate pe site-urile monitorizate de trafic.ro in ultima luna a anului trecut.

De asemenea, tipurile de cadouri pe care respondentii unui studiu realizat de catre Mednet Marketing Research Center in decembrie 2010 au intentionat sa le cumpere de sarbatori au fost articolele de imbracaminte/incaltaminte (45% comparativ cu 54% in 2009), cosmetice/parfumuri (31,4% comparativ cu 37,4% in 2009).

Cea mai bine vanduta apa de parfum Avon, cea mai mare companie de vanzari directe de cosmetice de pe piata locala, in 2010, a fost Today (foto) - din trilogia Today Tomorrow Always.

Parfumul face parte din categoria florala si este destinat femeilor.

Pe parcursul anului trecut s-au vandut 123.515 parfumuri Today, la un pret mediu de 72,12 lei.

Produsul s-a vandut cel mai bine in august, octombrie si decembrie, luni in care a beneficiat de un pret special sau a facut parte din seturi promotionale.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri