3 / 4

Unde mananca oamenii de afaceri in Bucuresti

Un mic dejun ratat este egal cu… Lipsa mesei de dimineata poate fi acceptata, chiar si intr-un mod de viata sanatos, daca, in rest, exista in dieta alimentele potrivite. Insa acest lucru se aplica celor care se hidrateaza corect si stau departe de tutun, cantitati exagerate de cafea, alcool si alte substante nocive.

"Exista persoane care dimineata pur si simplu nu au nevoie de alimente, organismul lor si digestia «pornind» mai lent, spre amiaza", mentioneaza Cristian Margarit.

Unde mananca oamenii de afaceri in Bucuresti

Brutaria Paul, parte a unui lant francez cu o istorie de peste 100 de ani, nu are in oferta sa anumite meniuri pentru micul dejun.

In schimb, cei care aleg sa ia prima masa a zilei aici au de ales dintr-o intreaga gama de viennoiserie (specialitati de patiserie vieneza) - croissant, escargot, pain au chocolat, gourmandise, chaunsson pomme, anglaise abricot/pomme, tarte au sucre, pain au chocolat almond, briochette si sandwich-uri si pot bea fie un espresso, un cappucino, o moka cafe sau o cafe latte.

Dintre clientii pe care ii are Paul, aproximativ 60% sunt oameni de afaceri, conform reprezentantilor companiei.

Acestia prefera sa cumpere croissante, pain au chocolat, escargot, sandwich croissant, emmentaler si jambon, insotite de cafe latte, cappuccino si espresso.

Hotelul Radisson Blu din Capitala, frecventat indeosebi de oameni de afaceri, ofera atat clientilor hotelului, cat si celor care nu sunt cazati in hotel "super buffet breakfast", cel mai bogat mic dejun din oras.

"Micul dejun se serveste in restaurantul Dacia Felix si cuprinde o larga varietate de produse si preparate, printre care salate, fructe si legume proaspete, preparate calde, cereale, paine si prajituri proaspete de casa, precum si sucuri de fructe, cafea sau ceai. In general, promovam ideea de mic dejun proaspat, bogat si sanatos, care sa le ofere clientilor energie pentru intreaga zi", spun oficialii Radisson Blu.

La micul dejun, majoritatea clientilor sunt dintre cei cazati in hotel, insa Radisson are si clienti din afara, majoritatea fiind oameni de afaceri care aleg fie clasica omleta insotita de un fresh de portocale si o cafea, fie produse speciale de patiserie, pregatite zilnic de Fabrice Perrin, executive pastry chef.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri