3 / 4

Cat te costa nunta intr-o cladire cu istorie

Organizatorii evenimentelor la palat si in aer liber fac eforturi de a tine costurile in frau. Daca cele la palat se adreseaza unui segment de populatie cu venituri medii inspre high, cele in aer liber merg ceva mai jos, continua Simona Garleanu.

Pe patura de restaurante, in schimb, se gasesc variante de incadrare in orice buget, insa, bineinteles, depinde foarte mult si de conditiile oferite.

Caraman arata ca pretul unui meniu (care include mancare si bautura) de nunta la palat incepe de la 60 euro si poate ajunge si la 200. Ofertele sunt variate; cei care rezerva localul cu mult timp inainte – un an si jumatate – beneficiaza de preturi mai bune, la fel si cei care vin in ultimul moment.

Conform analizei interne a Construct Finance Consulting (CFC), compania de real estate care administreaza Palatul Bragadiru, cererea pentru organizarea unei nunti in 2010 a manifestat o crestere fata de anul precedent, iar pentru anul 2011 firma estimeaza ca aceasta tendinta isi va continua trendul ascendent.

Portile Palatului Bragadiru (foto) sunt deschise oricarui tip de public, fie ca se doreste organizarea unui eveniment privat, petreceri corporate, lansare de produs, prezentare de moda etc. Tarifele pentru inchirierea salii variaza in functie de perioada.

"Implicarea noastra in organizarea unui eveniment se rezuma doar la inchirierea Salii Colosseum si a terasei adiacente, costul acestora variind intre 13.000 lei si 20.000 lei, plus TVA (intre 3.000 si circa 5.000 euro), in functie de tipul evenimentului, numarul de persoane, numarul de zile si negocierile intre parti", explica Ioana Popescu, asistent marketing CFC.

Clientii pot contracta o firma de organizari evenimente, recomandata sau nu de catre compania de real estate, iar pachetele oferite de catre acestia variaza de asemenea, in functie de dorintele si posibilitatile financiare ale fiecaruia.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri