1 / 6

Batu, BMW Motorrad: Savurez fiecare clipa din “gameplay”

Ionut Batu, country manager pentru Romania si Bulgaria al diviziei de motociclete BMW, spune ca savureaza din plin fiecare moment in care se joaca, desi petrece, in medie 3-4 ore/saptamana cu astfel de activitati. Managerul prefera consola PlayStation 3, iar in prezent joaca Fifa 2012, Gran Turismo, Need for Speed sau Tennis Pro.

“PlayStation a fost prima mea consola pe care m-am jucat, undeva prin 1997, iar un an mai tarziu am avut prima consola de acest tip, pe vremea cand pachetele veneau cu doua gamepad-uri….cu fir”, povesteste, pentru Wall-Street.ro, Ionut Batu.

El este pasionat de jocurile sportive si cel mai mult ii place Fifa 2012: “Are o grafica senzationala, jucatorii semana mai bine ca niciodata cu cei din realitate, miscarile, suturile sunt mult imbunatatite si ai la dispozitie un numar mai mare de jucatori si echipe. Cele mai importante sunt, insa, atmosfera si spiritul de competitivitate pe care jocul le creaza”, descrie managerul diviziei de motociclete BMW jocul preferat.

Ionut Batu spune ca organizeaza sesiuni de gaming cu prietenii, insa cel mai mult petrece jucandu-se online, “cu necunoscuti care impartasesc aceeasi pasiune”. “De cele mai multe ori ma joc in weekend. Este in mod cert un mod de relaxare, o eliberare dupa o saptamana intensa de munca”, spune acesta.

Exista o mare asemanare intre jocul preferat si business-ul pe care il desfasoara: “FIFA 2012 vine cu «Manager Mode», un mod de strategie si management al echipei de fotbal. Ai optiuni de la modernizari ale stadionului, dezvoltarea echipei tehnice, pretul biletelor, dezvoltarea retelei de magazine ale echipei, pana la cumpararea de jucatori, stabilirea de bugete, obiective trasate de conducerea clubului si multe altele”, sustine Ionut Batu.

Pana acum a investit maximum 250 lei pentru un joc si spune ca prefera retailul. “Am avut de-a lungul anilor cateva probleme cu jocurile achizitionate si cea mai scurta cale este sa te intorci in magazinul de unde ai achizitionat. In plus, sunt mai ieftine la noi”, povesteste Batu.

HC-91 este jocul care i-a marcat copilaria: „Eram foarte mic, dar imi voi aminti intotdeauna jocul de ateletism de pe HC-91, unde trebuia sa apesi in disperare pe butoane ca sa alergi mai repede, sa sari mai sus sau sa arunci sulita cat mai departe. Am jucat cativa ani la rand”, isi aminteste country managerul BMW Motorrad Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri