5 / 6

Remus Visan, Paravion.ro: Ma joc de zor "Planes"

“Toata lumea e o scena si noi toti actori in ea”, spune Remus Visan (foto), proprietarul site-ului de turism Paravion.ro.

Managerul roman povesteste ca munceste foarte mult, dar isi face timp si pentru a se delecta jucandu-se: “Muncesc foarte mult, dar am pastrat si bunele obiceiuri si, din cand in cand, imi permit «luxul» de a merge la teatru, la film, a face sport si a ma juca”, afirma Visan.

In timpul liber, se joaca de zor “Planes”, un joc lansat de Paravion.ro in colaborare cu Brandaffair, in luna noiembrie a anului trecut pentru a “rasplati fidelitatea” prietenilor sai, prezenti pe reteaua de socializare Facebook.

“Este un joc interactiv, deconectant si «vintage», deoarece a fost conceput pentru a evada din cotidian direct pe bancile scolii, amintindu-ne de mimunatele recreatii cand, pe spatele caietelor noastre, jucam «avioane»”, povesteste Remus Visan despre jocul preferat.

Se joaca fie atunci cand calatoreste, fie acasa cu familia: “Uneori joc Planes atunci cand calatoresc singur sau impreuna cu persoanele care sunt cu mine ori echipa Paravion.ro si atunci cand astept ore in sir pe aeroport. Alteori joc acasa cu sotia si copiii”.

Cand este acasa Remus Visan se joaca impreuna cu copiii sai: Ariana Theodora care are 5 ani si Calin Andrei - mezinul familiei . “Pentru a-i initia in jocurile generatiei mele, folosim consola”. Altfel, in team building sau in pauza de masa, proprietarul Paravion.ro foloseste PC-ul.

In general, petrece in jur de 10-15 minute seara jucandu-se Planes, dar spune ca weekend-urile sunt dedicate in totalitate familiei.

“In weekend joc mai rar pentru ca este o traditie sa petrecem mai mult timp in natura si mai putin in casa si in fata consolelor si/sau calculatorului. Uneori ne jucam la birou, in pauza de masa cand unul dintre colegii mei de la Paravion.ro are initiativa de a face un campionat ad-hoc", afirma Remus Visan.

Managerul roman isi aduce aminte ca in copilarie a fost pasionat de jocul "avioane", iar in adolescenta nu a ratat niciun joc de stragerie, preferatul sau fiind Age Of Empires.

Spune-ne si parerea ta: Sunt utile jocurile la sfarsitul unei zile incarcate? Care sunt jocurile tale preferate?

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri