2 / 6

Seceleanu, InternetCorp: Jocurile sunt un excelent excercitiu al mintii

Desi nu se considera un jucator pasionat, Mihai Seceleanu (foto), CEO-ul trustului InternetCorp, isi petrece momentele de relaxare in special pe iPhone ruland aplicatii de atentie sau de indemanare.

“Avand in vedere faptul ca ma joc in momente in care simt nevoia unei pauze de la birou, singura asemanare intre job si un joc precum Pipe Roll probabil este data de faptul ca in ambele trebuie sa fii foarte atent, creativ, sa iei decizii rapide si sa incerci constant sa iti imbunatatesti performanta. Aloc in jur de 10 minute pe zi joculetelor disponibile pe platforma iOS a celor de la Apple”, sustine Seceleanu.

In general, fondatorul InternetCorp se joaca singur, avand tot timpul la indemana smartphone-ul. “In ultimii 10 ani, gaming-ul nu mai fost la fel ca pasiunea pentru acesta din adolescenta, in schimb este un prilej ideal pentru relaxare si detasare. Seara si in weekend aloc, intr-adevar, mai mult timp acestor activitati”, subliniaza Seceleanu.

CEO-ul InternetCorp isi cumpara jocurile din AppStore – magazinul cu aplicatii al celor de la Apple si spune ca nu ar investi mai mult de 4,99 euro pe un joc, evident pentru sistemul de operare iOS.

In opinia sa, cel mai bun joc lansat pana acum este StarCraft 2: “Desi a fost lansat in urma cu mai un an, inca nu am ajuns sa il descopar. StarCraft a fost cu siguranta printre jocurile copilariei si nu vad cum StarCraft 2 nu poate fi cel mai tare joc lansat vreodata”.

De cateva joculete pe un HC-91 si altele, mai tarziu pe unul din primele generatii de calculatoare Pentium isi aduce cu placere aminte fondatorul InternetCorp.

„Mi-aduc aminte cu placere de jocuri ca Saboteur sau Elite, probabil printre primele abordate pe vremea cand calculatorul era un HC-91 produs de celebra (la acel moment) ICE Felix, iar jocurile se incarcau in memorie de pe casete magnetice. Au urmat shooter-ele: Doom, Duke Nukem 3D - insa cu siguranta jocurile in care am "investit" cel mai mult timp in copilarie au fost Warcraft 2 si Starcraft, pe care le jucam prin liceu pe sistemul de acasa (un Pentium) intr-un ritm nebun, care de multe ori includea si noptile”.

Disclaimer: InternetCorp este publisherul publicatiilor Wall-Street.ro si Kudika.ro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri