6 / 7

Ce se poarta anul acesta in amenajarile interiore?

Ideile designerilor includ materiale lucioase, suprafete netede, culori vibrante, combinate cu tonuri elegante de gri, alb, auriu si argintiu. Toate acestea vor contribui la crearea de case unice, primitoare si elegante, spune Livia Corfu, de la Silver Design.

Dincolo de tendinte insa, designul interior trebuie sa reflecte personalitatea celor care isi vor desfasura activitatea in acel spatiu. „Putem spune ca tendinta este de “personalizare a spatiului”. Ideea principala este de a crea spatii care sa ofere confort si stil intr-o maniera individuala", a adaugat Cosma.

"Putem spune ca anul acesta am observat exprimarea dorintei de amenajare a spatiilor in stil neo-baroc, iar in ceea ce priveste culorile, multi le prefera pe cele deschise, in special alb, cu accente subtile de culoare", mai spune reprezentantul Arhicraft.

Oficialii Arhicraft observa o cerere in crestere de servicii in domeniul amenajarii interioare in perioada de primavara-vara a anului. "Daca ar fi sa analizam activitatea companiei pe piata de design interior din ultimii trei ani am putea observa ca aceasta s-a intensificat. Unul din factorii care au influentat, in mod pozitiv, cresterea cererii de servicii de design a fost factorul psihologic. Oamenii incep sa inteleaga necesitatea consultarii unui designer care detine cunostinte vaste in ceea ce priveste functiunile unei case, avantajele si dezavantajele tipurilor de placari, imbinari de elemente, cromatica .Un designer realizeaza legaturi intre functionalitate, stil de viata, culori si personalitate", considera Cosma.

Cu o cifra de afaceri de aproape 2 mil. lei in 2010, compania Archicraft are birouri in Bucuresti si Satu Mare. Compania va implini in curand 10 ani pe piata.

Silver Design, parte a companiei de decoratiuni interioare Silver Decor, a fost infiintata in 2010.

Sursa foto: Archicraft

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri