8 / 9

Horatiu Tepes, director general Bilka: Brazilia, Germania, Spania si Italia vor face spectacol in semifinale

Horatiu Tepes (33 ani), directorul general si proprietarul companiei producatoare de tigla metalica Bilka Steel din Brasov, sustine ca cele mai spectaculoase semifinale ar fi cu Brazilia, Germania, Spania si Italia. "Este greu de dat un pronostic, sunt multe echipe bine pregatite care au facut istorie in fotbal. Consider ca cele mai spectaculoase semifinale ar fi cu Brazilia, Germania, Spania si Italia pentru ca ar imbina toate stilurile de joc. Ar fi un spectacol complet", a declarat managerul roman.


In ceea ce priveste echipa preferata, daca nu este Romania el va tine cu Italia. "Asta probabil si pentru ca noi ca romani suntem mai apropiati de Italia ca si cultura.Pentru mine faptul ca meciurile vor fi difuzate seara tarziu nu este un inconvenient. Pentru ca in mod constant am un program de lucru prelungit iar ora de somn este in medie 1 noaptea, programul de difuzare este bine venit, nu voi rata multe meciuri. O sa fie momentul de relaxarea inainte de somn", a aratat Tepes, raspunzand intrebarii legate de orele de difuzare a partidelor.


Potrivit acestuia fiecare Campionat de fotbal il urmareste impreuna cu sotia care este o microbista adevarata. " Avand in vedere ca si luna de miere am petrecut-o la Euro 2008 si Campionatul Mondial de anul acesta il voi urmari impreuna, de data asta, cel mai probabil acasa", a mai spus Horatiu Tepes.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri