1 / 6

Colours of my life - produse realizate manual, din piele

Genti plic, posete mici pentru o plimbare in parc ori modele pentru birou, curele, tricouri sau portofele. Acestea sunt cateva dintre produsele pe care le gasiti pe Colours of my life, brandul creat de artistul Anca Stefanescu. Iar luna aceasta produsele sunt reduse cu pana la 60%.

Colors of my life este un business lansat in toamna acestui an de catre cuplul de antreprenori Anca si Cristian Stefanescu cu o investitie de circa 180.000 de euro. Anca Stefanescu (40 de ani) are experienta in domeniul artistic, in timp ce Cristian Stefanescu (46 de ani) are experienta in business si tehnologie, el fiind fondator si manager al Ka&Te Associates, companie de servicii informatice.

“La inceput vom vinde mult in Romania, Bulgaria si Portugalia, dupa cum ne arata cateva studii pe care le-am facut, insa ma astept ca in aproximativ doi ani vanzarile din Romania sa ajunga la aproximativ 10% versus strainatate”, spunea in septembrie Cristian Stefanescu pentru Wall-Street.ro.

Cei doi antreprenori isi doresc sa vanda produsele pe Amazon, dar si pe site-uri de fashion precum Luisa Via Roma si Net-A-Porter.com. De asemenea, de curand produsele au intrat in Concept Store Molecule-F, magazinul din Mall Promenada al Molecule-F.com, cel mai cunoscut retailer de haine si accesorii realizate de designeri romani.

Anca si Cristian Stefanescu au in plan ca initial sa vanda produsele doar online, insa in trei ani spera sa deschida un magazin fizic in Londra sau Paris.

Afla povestea Colours of my life din textul: Un cuplu de antreprenori vrea sa vanda produse de lux pe Net-a-Porter si Amazon

Sursa foto: coloursofmylife.co.uk

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri